Друзі! Інформуємо, що 20 і 21 лютого 2024 р. відбудуться вебінари:

1. 20 лютого 2024 р. об 11-00 відбудеться відкритий науково-практичний семінар УкрІНТЕІ з підвищення кваліфікації на тему «Інноваційний розвиток України через призму діяльності Українського національного офісу інтелектуальної власності та інновацій (УКРНОІВІ)».

Детальніше 

2. 21 лютого 2024 р. об 11-00 відбудеться вебінар «Особливості участі в Програмі «Горизонт Європа»: Напрям І «Передова наука» (Дії Марії Склодовської-Кюрі), Напрям ІІ «Глобальні виклики та конкурентоспроможність» (кластер 4 «Цифрові технології, промисловість і космос»), Напрям ІІІ «Інноваційна Європа»». 

Детальніше

Запрошуємо до участі вчених (у т. ч. молодих вчених), дослідників та інноваторів; потенційних учасників міжнародних конкурсів та програм для дослідників та інноваторів, представників малого та середнього бізнесу, бізнес-структур, представників центральних органів виконавчої влади, громадських організації, інших зацікавлених осіб.

Семінари будуть транслюватися в онлайн-режимі. Вхід без попередньої реєстрації за посиланням http://webinar.ukrintei.ua/

Для тих, хто не може бути присутнім на семінарі, але зацікавлений у тематиці, запис та презентацію буде викладено в Архівних записах за посиланням http://webinar.ukrintei.ua/ 

Бажаючим отримати електронний сертифікат – звертатися до організаторів.

Контакти: Матусевич Вікторія (050) 351-59-22, vv.matusevych@gmail.com

Програма онлайн вебінару для дослідників та інноваторів України на тему: «Особливості участі в Програмі «Горизонт Європа»: Напрям І «Передова наука» (Дії Марії Склодовської-Кюрі), Напрям ІІ «Глобальні виклики та конкурентоспроможність» (кластер 4 «Цифрові технології, промисловість і космос»), Напрям ІІІ «Інноваційна Європа»». 

Пропозиція щодо інформаційного обслуговування

Журнал “Технічна механіка”

Періодичність видання: 4 рази на рік

Мова видання: українська, англійська

Головний редактор: академік НАН України О. В. Пилипенко

http://journal-itm.dp.ua/index_ukr.html