Шановні колеги!

23 серпня з 14.00 до 15.30 ГО АЄІ планує провести відкритий вебінар на тему “Гранти EIC на дослідження та інновації: інструменти Pathfinder & Transition”

В лютому 2022 року Комісія ухвалила наступну річну робочу програму Європейської інноваційної ради (EIC), в якій представлено можливості фінансування на суму понад 1,7 мільярд євро через конкурси 2022 року.

Перші конкурси EIC розпочались у 2021 року, ця третя основна частина програми “Горизонт Європа” має загальний бюджет у обсязі понад 10 мільярдів євро на 2021 – 2027 роки. У червні 2022 року у робоча програму EIC було внесено ряд доповнень, серед яких відкриття додаткового конкурсу пропозицій, спрямованих на інноваційну високотехнологічну спільноту України, яка має міцний потенціал для створення проривних інновацій. Разом з тим українські організації мають можливість подавати свої проєктні заявки на всі інструменти Європейської інноваційної ради: Pathfinder, Transition та Accelerator.

Вебінар проводиться в рамках проєкту “Підвищення поінформованості українських організацій про можливості участі у дослідницьких та інноваційних програмах ЄС”, фінансуєтсья Європейським Союзом та Міжнародним Фондом “Відродження” в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety.

Деталі заходу та реєстрація на сторінці ГО АЄІ: https://aei.org.ua/zaluchennya-finansuvannya-na-spilni-proiekti-nauki-i-biznesu-cherez-grantovi-instrumenti-ievropejskoi-innovacijnoi-radi/?fbclid=IwAR3VbH0JoGfhqwy_OzTdXRTT8LORgFQEN54rJMcZYetFK8VWLd7tDdwv6OU

Ви також можете поширити серед колег подію у Facebook: https://www.facebook.com/events/395801309328527

Посилання на ZOOM буде надаватись в порядку часу реєстрації.

Участь є безкоштовною за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://forms.gle/VNVczw8uFkXwXm4DA

Журнал “Технічна механіка”

Періодичність видання: 4 рази на рік

Мова видання: українська, англійська

Головний редактор: академік НАН України О. В. Пилипенко

http://journal-itm.dp.ua/index_ukr.html